Het einde van de tunnel?

Na deze lange periode waar we onze favoriete hobby bijna kwijt waren, lijkt het einde van de tunnel in zicht.

De regeringsmaatregelen, zowel in België als in het buitenland, zijn sterk versoepeld en geven ons eindelijk die stukjes vrijheid terug die ons, om begrijpelijke voorzorgsmaatregelen, tijdelijk waren ontnomen.

Het is nu een waar genot om zonder dat ongemakkelijke masker naar buiten te kunnen gaan, mensen te omhelzen die je aardig vindt, samen te komen in een zaal, een restaurant, een theater of gewoon thuis met vrienden en familie zonder enige beperking op het aantal deelnemers.

Deze vrijheid, waardoor we opnieuw kunnen genieten van onze ritten door het land en de streken ontdekken van andere clubleden, hebben we zeker verdiend! Omdat de Belgen in het algemeen en onze groep in het bijzonder zich verantwoordelijk en verstandig hebben opgesteld om zichzelf en anderen te beschermen tegen deze vreselijke en tot nu toe onbekende ziekte.

We mogen nu wel geloven dat het ergste achter de rug is en dat toekomstige projecten mogelijk zijn zonder dat we moeten vrezen voor een terugkeer van de besmetting. De ziekte is nu onder controle, en de zeldzame besmettingen hebben gelukkig ook minder dramatische gevolgen.

Er staan nog heel wat mooie dagen op ons te wachten voor het einde van het seizoen om het beste uit onze oldtimers te halen. Met z’n tweeën, met het gezin, met vrienden of tijdens een van de uitstapjes van onze Club: GENIET ERVAN! en maak van ieder ogenblik gebruik om een aangenaam moment door te brengen.

“Zelfs de donkerste nacht zal eindigen en de zon zal opkomen”, schreef Victor Hugo om uit te leggen dat elke situatie haar uitkomst en oplossing vindt.

Ik eindig zelfs met een kleine tweetalige woordspeling, die je hopelijk zal doen glimlachen:

Allez Hue, Go!!

error: Content is protected !!